Steeds meer ondernemers ontdekken de voordelen van payrolling voor hun bedrijf. Payrolling betekent dat u alle personele zaken neerlegt bij een professionele partij. Als ondernemer kunt u zich daardoor bezig houden met waar u goed in bent, ondernemen. Daarbij kunt u vertrouwen op onze uitgebreide ervaring en deskundigheid.

Cronan BV Personeelsdiensten kan u de zorg over uw medewerkers uit handen nemen als het gaat om werkgeverschap, loonuitbetaling, ziekteverzuimbeleid en wet en regelgeving (met alle facetten over fiscaliteit). Nu de arbeidsovereenkomsten de laatste jaren flexibeler zijn dan ooit te voren, is het belangrijk om alle personeelszaken goed te laten regelen. Alle personele- en administratieve verplichtingen die normaal gesproken bij de werkgever liggen worden door ons uitgevoerd en afgehandeld. Wij werken met korte lijnen en weinig overhead. Daardoor zijn wij in staat om snel en accuraat te handelen en kunnen wij u een zeer voordelige payroll constructie aanbieden.

Kortom, met payrolling via Cronan BV beperkt u de personele rompslomp tot het doorgeven van gewerkte uren en het betalen van 1 inkoopfactuur. Snel, makkelijk en risicoloos. Daarnaast heeft u met ons alle benodigde kennis in huis op het gebied van personeelszaken.

De grootste voordelen op een rij:

  • Zeer scherpe tarieven;
  • slechts 1 inkoopfactuur;
  • risicoloos; 
  • deskundig personeel.

 

   

     Lorentzpark 7
     9351 VJ Leek

     (T) 0594 55 50 50

     (E) info@cronan.nl